PROVIDING A HIGHER STANDARD

Laat de filestress aan u voorbij gaan en boek een taxi om u op een belangrijke afspraak te brengen. Zo kan u nog wat werken of even rust nemen tijdens de autorit. We komen u thuis of op uw werkplek oppikken en brengen u veilig en tijdig ter plaatse. We blijven, als u dit wenst, standby om u na afloop van uw meeting meteen terug te voeren.

CONNECTING THE WORLD

Vip Drive is gespecialiseerd in zakelijk taxi vervoer voor zakelijk cliënteel.

U kan op Vip Drive rekenen voor het ophalen en vervoeren van uw zakenrelaties, directievervoer, personeelsvervoer of klanten vervoer met taxi. Er wordt gezorgd voor een stipte & uitzonderlijke service aan scherpste prijzen die u als zakelijke klant mag verwachten.

DISCRETE EN PERSOONLIJKE SERVICE

 

Ten allen tijde kan u rekenen op een discrete en persoonlijke service. Elke passagier behandelen we als koning. Onze wagens zijn uiterst comfortabel ingericht en piekfijn verzorgd. Dankzij onze ervaring op de Belgische wegen kunnen wij er voor zorgen dat u steeds tijdig ter plaatse bent (afgezien van onvoorziene verkeersproblemen natuurlijk).

Trusted Partners

Goede service en mooie voertuigen!

Paul Herremans • Facebook, Your Content Goes Here

Top service, very friendly and always on time. Best taxi driver ever!

Amelie Voss • Google

Moest van Mechelen naar Brussel voor een beurs, de taxi was stipt op tijd, vriendelijk, goede service, heel betrouwbaar, wist goed zijn weg in de hoofdstad en kende alternatieve routes om de files te omzeilen.

Kim Gysemans • Google

Zeer vriendelijk, stip op tijd, super comfortabele rit in schitterende wagen en zeer goede prijs en service. Dikke 10/10

Suzy Woods • Google

Taxi was prima op tijd, iets vroeger zelfs. Comfortabele wagen, vriendelijke chauffeur. Correcte prijs. Handig nummer om bij te houden.

Ellen van der Aa • Google

“Perfect service, always reliable, bonus services possible and does everything to make your day easier. On top of it modern cars and gets you everywhere save and in time!”

Hannes Adler • Google